Navigeerimine


Pakendis 40 Plastikust katseklaasid, mille Korgid 20 ml katseklaasid Lilled,DIY Käsitöö Candy Vedelike Vürtsid, Lilled,150X16mm

€19.26
Sku: w13466

Kvaliteetseid materjale: 40 tükki katseklaasid valmistatud plastikust.See on toode, mis on valmistatud kõrge-kvaliteet läbipaistev plastikust ning kork, mis on kerge ja vastupidav.Seda saab uuesti kasutada pärast pesemist.See on lihtne teha ja ei ole lihtne murda, ja see on stabiilsem ja turvalisem kui klaasist torud.

Hea tihendus: katseklaasid kork 20 ml on hea tihend.Torud pudelikorgid anda hea kuiv säilitamine, et vältida riknemist salvestatud üksused.Nad soojustada õhu ja vedelike ja vältida sisu lekkimise hea ladustamine.Võite pesta toru hoida puhtana, sobib korduv-ja muudel eesmärkidel.

[Mitmeotstarbeline Katseklaasi] väike klaaspudel, kork on läbipaistev.Katseklaasi saab käsitöö, omatehtud ja nii edasi; seda saab kasutada mitte ainult nii, nagu kaelakee ripats, lõhnaõli pudel ja sõnumi pudel, vaid ka vürtsi purki, õli klaasist, herb ladustamise jar, mini candy klaas, rippuvad kaunistused, lab eksperiment, pulm kingitus oodake.

[ideaalne Kingitus] katseklaasi kork on ideaalne valik teenetemärgi lovers.Saate pack see peen kingitus kasti ning kombineerida seda koos erineva sisuga nagu suveniirid, kingitused jne.vastavalt eelistustele külalist.

[Koguse ja Suuruse] katseklaasid lillede sisaldab 40 katseklaasid iga puust punniga.Suurus test toru on umbes. 150 x 16 mm, umbes. 20 ml

Varustatud looduslik kork, hea tihendus, tihe katmine ja lekke.

Lille seeme katseklaasid saab kasutada käsitsi täita lille seemned, mandlid, vürtsid, kommid, vannisoolad ja muud väikesed esemed teha erilisi kingitusi pereliikmetele ja sõpradele.

Võib kasutada mitte üksnes nagu laboris katseklaasis, aga ka teenetemärgi ladustamiseks lilled, seemned, kommid jne.

Maht:20 ml

Värv:Läbipaistev

Materjal:plastik

Suurus:umbes. 150 x 16 mm

Pakendi Sisu:

1set * katseklaasid lilled

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu: Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *