Navigeerimine


Esitulede Objektiivi Taastavat Pesuseade Puhastusvahend 300ml Kiire ja Lihtne, Töökindel Pea Kerge Puhastusvahend Autod, Veoautod, Mootorrattad

€11.53 €8.07
Sku: w1411

Kõrvaldab tõhusalt kriimustuste ja eemaldab klaas õli film on kiire, lihtne ja mugav viis.See lahendus toimib kaitsva barjääri, mis on ohutu ja kahjutu teie auto jaoks.

Projekti Tüüp: Auto Tulede Poleerimine Renoveerimine Esindaja

Net sisu: 300ml

Kohaldamisala: Kõrvaldades eri liiki mustuse, nt autod, kunstlik nahk, köök, kodumasinad, igapäevased toimingud ja muud tüüpi sõidukeid.Seda saab eemaldada ka klaas õli film.

nimekiri:

esitulede objektiivi taastavat*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täielik Clean: See kõrvaldab tõhusalt sõiduki kriimustuste ja koltunud, andes tõhusa puhastamise särava, nagu-uus ilme.Anna oma auto hooldus, mida see väärib.

2.Lai Valik Kasutusalad: Meie esitulede remont agent mitte ainult eemaldab klaas õli film, kuid ka poleervahendid ja renovates oma auto esituled sõidu ajal suurenenud ohutusmeetmeid.

3.Mugav kasutada: Lihtsalt kasutada meie esitulede remont agent lapiga ning pühkige seda oma esituled.Ümbersõit keeruline protsess ja vahendid, jätke oma igav ja pesuseade otsin selge.

4.Tolmukindel Kate: tolmu-tõend mõju, koos superhydrophobic isepuhastuv klaas, lakk, tagab kristallselge pesuseade tegutsedes samal ajal kui kaitsva barjääri.

5.Ohutu Valem: Meie Esitulede Remont Agent funktsioone loomulik, kerge valem, mis on ohutu ema ja laps.Selle neutraalse komponendid teevad ta õrn ja ei kahjusta käsi.

Erilised Omadused: Objektiivi Taastamine Cleaner
Päritolu: Mandri-Hiina
Toote Maht: 300ml
Mudeli Number: Esitulede Remont Agent

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *