Navigeerimine


Auto Nullist Remont Pen Alalise veekindel nullist Remont Pen-Auto Vaha Remont Vedelik pen Auto Scratch Remover Värvimiseks Pliiatsid

€9.67 €4.83
Sku: w1675

Bullet Punkte:

1.Lihtne Nullist Remont: Selle pliiatsiga saab kergesti määrata kriimustused ja plekid oma auto, taastada oma algse sära ja värvi.See töötab iga värvi tüüp ja saab ka parandamis päikesepõletuse või oksüdeerumine.Lihtsalt kohaldatakse pliiatsi kahjustatud ala ja vaata, see kaob.

2.Renoveerimiseks Mõju: See auto nullist remont pen saab vähendada kollasus, võtke igavus, ja kõrvaldada oksiidi kiht auto pinda, andes oma auto uue ilme lihtne rakendus.

3.Pikendatud tööiga: See auto nullist remont pen saab vältida erosiooni esitulede katted, mis on põhjustatud UV-kiirte ja niiskuse eest, ning moodustavad kaitsva kile, et kaitsta tolmu ja mustuse eest.Seda saab tõhusalt taastada selgus ja heledus teie esituled, ja pikendada nende kasutusiga.

4.Lihtne Rakendus: See auto nullist remont pliiats on lihtne kohaldada ilma värvimiseta erilisi tööriistu vaja, ja on lihtne puhastada.See säästab aega ja raha, määrates väikesed kriimustused teie auto minutit.

5.Mitmekülgne kasutamine: Kas te oma sedaan, MAASTUR, või jaht, see auto nullist remont pen saab taastada algse värvi viimistluse oma auto.

Kirjeldus:

See töötab iga värv ja pind Taaselustada y meie sõiduki sära vaevata meie vedel-auto vaha!Vabaneda tolmu ja hõlpsasti määrata kriimustusi aega veetes restaureerida mõju muretsemata värvimist.Ideaalne auto kasutamine.Proovi nüüd!

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: auto nullist remont pliiats

2. Toote kaal: 56g

3. Net sisu: 12ml*2

4. Toote mõõdud: 11.6*2*3.7 cm/4.5* 0.7*1.4 im

Toodete Nimekiri:

auto nullist remont pen x1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis on näidatud pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Päritolu: Mandri-Hiina
Tüüp: Pliiats

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *