Navigeerimine


Auto Pesta Savi, Baar Auto Puhastamine Muda Puhtamaks Pesta Mustuse Eemaldaja Muda Eemalda Magic Blue Clean Harja Vahendid, Auto Aksessuaarid

€15.39 €7.69
Sku: w1951

Bullet Punkte:

1. Saaste Tegelikult: See auto pesta savi, baar võimalik eemaldada tugevaid plekke nagu asfalt, sõidab värvi, oksüdatsiooni ja rooste kahjustamata auto värvkatet.Samuti kaitseb auto värvi läige ja teeb teie auto välimus läikiv ja uus.

2. Mustuse-ja neelavad Clay Bar: See auto pesta savi baar on valmistatud microfiber ja tugev liim, mida saab vastu võtta ja eemaldada mustuse auto kere tõhusalt.See on paks ja kleepuv, ja mahub täpselt auto pinnale.See on Ka rafineeritud korduvalt, et tagada selle kvaliteet ja vastupidavus.

3. Tõhusa Puhastamise: See auto pesta savi, baar võivad hõlmata valdkondi oma sõiduki ja selle pehme ja kerge näputäis materjali.See võib venitada ja tõmbuvad tahte kohaselt keha pinda, eemaldades mustuse ja tahm tõhusalt.Lisaks saad seda kasutada ka mitu korda, muretsemata selle kvaliteeti.

4. Taastada Auto Värvi: Meie auto pesta savi baar on tugev puhastamise võime, mida saab eemaldada oksüdatsiooni, moonutamise, kriimustusi ja muid probleeme oma auto värvi.Valmistatud looduslikest vulkaanilise muda, see on õrn ja ohutu teie auto pinnale.Anna oma auto uue ilme meie savi baar.

5. Lekkekindlad & Anti-deformatsioon: See auto pesta savi baar on kaunilt kujundatud, et tõhusalt tagada teise kasutamist.See on surve-tõendeid ja lihtne ladustada ja vedada, et sa ei pea muretsema, see kaotab oma kuju või lekib .

Kirjeldus:

Meie savi baarid auto üksikasjalikult on ideaalne lahendus, et kõrvaldada kangekaelne mustuse, oksüdatsiooni ja rooste.Mis on spetsiaalselt projekteeritud neelama lisandid ja töö vastavalt keha pind, nad tagama, anti-deformatsioon ja taastada sära.Upgrade oma auto üksikasjalikult mängu meie kõrge kvaliteediga savi baarid.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: Autopesu Savi Baar

2. Värv: sinine, oranž

3. Kaal: 200g

4. Suurus: (ligik.)9.5*6.8*3.2 cm/3.74*2.67*1.25 tolli

Pakett Nimekiri:

Autopesu Savi Baar *1

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Päritolu: Mandri-Hiina
Kaal: 200g

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *