Navigeerimine


2tk Kingitus Bling Reel Ülestõstetav Pääsme Omanik Rhinestone Liblikas Vabatahtlik Töötaja, Õpetaja, Kooli Sinine Roosa Mood Amet

€6.45 €4.91
Sku: w368016

Kirjeldus:

【Vastupidav Ehitus】Meisterdatud kvaliteetne plastikust ja metallist, need pääsme omanikud on ehitatud vastu pidama igapäevases kasutuses, pakkudes usaldusväärne ja long-kestev lahendus, väljapanek oma ID-pääsme, pääsukaart, või võtmed.

【Pöörlev Alligaator Clip】, Et pöörlev alligaator klamber võimaldab kerge kinnitada riietele, lanyards, või kotid.See pakub 360-kraadise pöörde mugavuse.

【Ülestõstetav Reel】sissetõmbuv disain võimaldab teil laiendada oma embleemi skaneerimine või libistades ilma kustutada oma riided, pakkumine, praktilisus ja kasutusmugavus erinevates töökeskkondades.

【Stiilne ja Funktsionaalne】Need ülestõstetav pääsme omanikud kombineerida moe ja funktsionaalsuse, sisaldades rhinestone liblikas ornament, mis lisab puudutus bling ja elegants oma igapäevast tööd komplekt.

【Kaks Värvi Valikud】Saadaval sinine ja roosa, need pääsme omanikud pakuvad valikut värvid, mis sobivad erinevad eelistused ja stiile, mis võimaldab teil koordineerida oma riided.

Kirjeldus:

Materjal: plastikust + metallist

Värv: sinine, roosa

Funktsioon: ülestõstetav

Suurus(cm.): (liblikas ornament pikkus x liblikas ornament laius x laiendatud juhtme pikkus) 5 x 3.7 x 60.96 cm/1.97 x 1.46 x 24inch

Komplekti Kuulub:

2 Tk x Ülestõstetav Pääsme Omanikele (2 värve, 1pc/color)

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Mudeli Number: PUUDUB
Päritolu: Mandri-Hiina
Brändi Nimi: Hinmay
Tüüp: Rinnamärk Reel

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *