Navigeerimine


Daamid Romantiline Mandala Õie Trükitud Kleit Partei Õhtul Rannas Õõnes Välja Tagasi Kleidid Mini Kleidid, Seksikas Suvel Boho Sundress

€12.24 €6.24
Sku: w374842

Tere Tulemast meie poodi!

Asju meie poest:

---Müüme naiste riided,saate shopping meie poe ja osta riided teie või teie kallimale.

---Me tihti uuendada stiili 3d-prinditud riideid nagu t-särk,kleit,tracksuit, ja nii edasi.Võid leida ootamatuid üllatusi meie poest.

---Me pakume teile kõige taskukohase hinnaga.Lase teil osta kõrgema kvaliteediga riided meie poodi vähem raha.

Asju meie toode:

---- Valmistatud kiirestikuivav kangas (Sünteetilisest Kiust), pehme, mugav, pehme, hingav, kerge ja vastupidav.Kõrge kvaliteet.

---- 3D värvainete sublimatsioon, tehnoloogia, mis võimaldab meil toota need ülemõistuse elav, ilma kunagi pleegib, lõhenemist, koorimine või ketendus,Ja print on nii erksad.

----Sobib igapäevaselt kanda/Lounging/hang-out/partei/Tänavate kulumine/Paar kulumine/Õed Vennad kanda, see on fantastiline kingitus meestele ja naistele, poistele või tüdrukutele.

----Tõttu monitori seaded ja ekraan piksli definitsioon, me ei saa garanteerida värvi, mida te näete, on täpne töö tegeliku värvi toode.

MÄRKUS:

1.Kõik riided meie pood on Aasia Suurus,nii et võib-olla peate valima vähemalt 1 suurus ülemine kui oma tavaline suurus(UK,EL,USA suurus).Kui olete veidi üle kaalutud,valida 2 suuruse suurem.Palun vaadake suurus chart valida täpne suurus.Kui sa ei tea, kuidas valida suurust,palun võtke meiega ühendust!

2.Palun pidage meeles, et esitada oma õige isiklikke andmeid nagu täielik nimi, üksikasjalikud aadress, postiindeks,telefoni number,et me ei saa laeva oma paki nii kiiresti kui võimalik.

3.Juhime tähelepanu, või JÄLGIDA meie poe, me sageli uuendada stiilis riided, mis sobivad!!!Seal on palju moes 3d kleidid ja t-särgid, spordidressid meie poest.

LÕPUKS:

Me loodame, et te nautida oma shopping meie poe.Me hindame seda, kui sa meile anda mõningaid soovitusi, kuidas toode või teenus, mis aitab meil parandada kvaliteeti riided ja teenindus.

Toote Info:

Asju shipping:

1. Üldiselt,me saadame selle üksuse teile www.maasulatus.ee Standard Shipping ja Hiina Posti Tähitud lennuposti.Kuigi post office update jälgimine teabega umbes 3 päeva, mida saate jälgida, www 17track net.Tavaliselt kulub 2-3 nädalat USA-s ja Euroopas,ja 15-60 päeva, et Venemaa ja 30-90 päeva, et Brasiilia.

2. Kallis klient,meil on saata see pakk 3 päeva jooksul(tööpäevadel)pärast seda, kui te tellida.

3. Brasiilia,kohandatud kliirens'speed mõjutab tarneaeg.Palun kontrolli jälgimine teabega,palun võtke ühendust custome ja aidata neil cleanrance kui vaja.Siis võib saada oma pakk kiiremini.

4. Kui saate oma kauba,palun kontrollige seda hoolikalt, et 24 tunni jooksul.Kui teil on küsimusi selle kohta,võtke palun ühendust ilma hesitantance.

Avaldamise Kuupäev: Suvel 2023
Siluett: LAHTI
Elastsus: Kerge Strech
Vanus: 18-24
Kleidid Pikkus: Üle Põlve, Mini
Brändi Nimi: oeny
Kanga Tüüp: Polüester
Varruka Stiil: Muud
Sobib Tüüp: LAHTI
Kaelus: O-Kaelus
CN: Fujian
Tüüp: Kaela-paigaldatud
Muster Tüüp: Õie
Varruka Pikkus(cm): Varrukateta
Hooaeg: Suvi
Piht: Lahti vöökoht
Päritolu: Mandri-Hiina
Materjal: Polüester
Stiil: Beach Stiil
Sugu: Naised
Sulgemise Tüüp: Pullover
Materjali Koostis: Sünteetilised kiud
Teenetemärgi: Õõnes Välja

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *