Navigeerimine


3tk Meik Käsn Powder Puff Ilu Muna Seatud Concealer Liquid Foundation Näo Kosmeetiline Puff Mango Kuju moodustavad Ilu Vahend

€1.70 €1.01
Sku: w41628

Toote spetsifikatsioonid:

Materjal: hüdrofiilsed mitte lateks sponge

Suurus: 7.5 * 4,5 cm

Säilivusaeg: kolm aastat

Värv: kollane, roheline

Toote omadused:

1. Väike Mango Meik Muna Komplekt on mitte lateks, pulber tasuta meik muna komplekt, mis sobib erinevatele nahatüüpidele.See muna, saate hõlpsalt taotleda sihtasutus make-up, peitevahend ja pulber teha oma meik ühtlasem ja loomulik.

2. See meik muna komplekt sisaldab mitu muna kujuline meik munad erinevad kujundid, mida saab kasutada meik rakenduse erinevad osad.Unikaalne kuju disain võib kergesti saavutada väikesed üksikasjad, mida on raske rakendada, näiteks silmaümbruse ja nina tiivad.

Võrreldes traditsiooniliste meik puudritupsud, Väike Mango Meik Muna Set kasutab mitte lateks materjalist, et vältida naha ärritust.Samal ajal, pulber vaba disain võib vähendada jäätmete ja loodud lisandid, mis teeb sihtasutus make-up ühtlasem.

Kasutamine Väike Mango Meik Muna Komplekt on väga lihtne.Pärast leotamine muna komplekt, kandke väike kogus sihtasutus make-up või muude baasi meik toodete kohta meik muna, ja seejärel vajutage õrnalt nägu teha baasi meik ühtlaselt kohaldada.

5. See meik muna komplekt on praktiline ja vastupidav valik, sobib isiklikuks kasutamiseks või kingituseks sõpradele.Kas see on igapäevane meik või eriline meik, see võib aidata sul saavutada täiuslik meik mõju.Samal ajal, see on lihtne puhastada ja hooldada, ja võib kasutada pikka aega.

Tähelepanu:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage erinevus 1-3cm.Täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pange tähele, et pilte ei pruugi kajastada tegelikku värvi projekti.

Pakett sisaldab:

1 kast * Mango pulber puff (3tk)

Mitu Tükki: COMBO
Kogus: 3tk
Toote Tüüp: Kosmeetika Puff
Mudeli Number: Powder Puff
Päritolu: Mandri-Hiina
suurus: 7.5 * 4.5cm
Materjal: hüdrofiilne mitte lateks sponge

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *

  • Anon 2023-12-27

    suur. väga pehme. specialy kui summutada.