Navigeerimine


Esiklaas Chip Remont Komplekt Auto Klaasi Remont Komplekt Akna Remont Vedeliku Kiire Fix Ja Auto Tuuleklaasi Vahend Esiklaas

€2.59 €1.81
Sku: w4378

Fix bull ' s eye, spider web, või tähed, kuu kujuline praod teie esiklaasile kiusame tasuta!Meie kit töötab kõige paremini puhta ja kuiva pinna, ja mis hõlmab kuivatamise lamp lihtne kasutada.Lisaks saad seda kasutada ka oma mobiiltelefoni ekraanil!Anna seda kui läbimõeldud sünnipäeva või puhkus kingitus.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Windshield Repair Kit

Toote komplekt kaal: umbes 40g

Pakendi suurus: umbes 7x2.8x10cm/2.76x1.1x3.94 cm

Toote Mõõdud:

20 ml remont agent: 2.6x9.8cm/1.02x3.85 cm

Lõikur: 4x2.5cm/1.57x0.98 cm

Kuivatatud film: 6x8cm/2.36x3.14 tolli

Pakkeleht:

20 ml remont agent x 1tk

Lõikur x 1tk

Kuivatatud film x 5tk

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vältida Kahju Levikut: See komplekt on võimalik taastada bull ' s eye, spider web, star, ja kuu kujuline praod teie esiklaasile, peatada nende leviku ja suurendada nähtavust.See sobib väikesteks tükkideks ja lihtne kasutada.

2.Lihtne Kasutada: Takistada pragude levikut ja kahjustamata oma nähtavust.Puhas ja kuiv esiklaas, süstitakse vaik võtta praod ja kasuta spaatliga, et tase seda ja ravida neid.

3.Kiire ja Tõhus Remont: selle windshield repair kit, saate määrata oma esiklaas 20-30 minutit ja muuta see otsima nii hea kui uus.Optimaalsete tulemuste saavutamiseks kasutage kuivatamine lambi pärast registreerumist vaik.

4.Laialdaselt Kohaldatav: See windshield repair kit saab määrata mis tahes väljast klaas probleem, auto tuuleklaasi luumurrud, et mobiiltelefoni ekraanil kriimustusi, vähese vaevaga ja aega.

5.Nutikas Kingitus: Üllata oma sugulaste, sõprade ja perega, kes oma autot selle windshield repair kit puhkus või sünnipäeva kingitus.See mugav kit saab hõlpsasti määrata väikesed praod ja kiibid esiklaas, peatada neid süvenemine ja nõuavad kalleid asendused.

Toote Kaal: 40g
Materjali Tüüp: Vedelik
Päritolu: Mandri-Hiina
Toote Maht: 20 ML
Toote Tüüp: Akende Puhastusteenused
Erilised Omadused: Quick Fix ja Auto Tuuleklaasi Vahend Esiklaas Crack

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *