Navigeerimine


Auto Esiklaas Õli Film Cleaner 3.38 oz Auto Klaasi poola Õli Eemaldaja Auto Esiklaas Õli Film Remover Koor Lindude Väljaheited

€10.05 €6.04
Sku: w4509

Tutvustame meie Auto Esiklaas Õli Film Puhtamaks!Naudi suurema selguse kahjustamata oma esiklaas.Meie cleaner on kohaldatav kasutab mitmesuguseid, ja selle kestev toime tagab pikaajalise nähtavus.Lihtne kasutada ja väga tõhus, lihtsalt kohaldada ja nautida tulemusi!

Toote nimetus: Auto Klaasi-Nafta-Filmi-Eemaldaja

Maht: 100 ml/oz 3.38

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Nimekiri:

Auto Klaas Õli Film Eemaldaja*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Plekkide Eemaldamine: meie Auto Klaasi Õli Film Eemaldaja, hüvasti kangekaelne saast, et mars oma auto esiklaasi.See tegelikult läheb lahti õli kile, tagades oma auto klaas on puhas ja läikiv.

2.Revolutsiooniline Valem: Meie Auto Klaasi Õli Film Eemaldaja uhke kerge, kuid võimas lahendus ohutu koostis-ja mikrokristalne lihvimine molekulid.Selle sügav puhastus tegevus tõhusalt laguneb õli plekke ei kahjusta klaasi.

3.Mitmekülgne Stain Remover: Seda toodet võimalik tõhusalt kõrvaldada kangekaelne plekke oma auto klaas, nagu õli kile vee plekke, ja lindude väljaheited.Seda saab kasutada ka majapidamises puhastus, näiteks aknad, peeglid ja plaadid.

4.Kauakestev selgus: See auto klaasi õli film eemaldaja tõhusalt eemaldab õli, peitsi, pori ja udu teie esiklaas, mis annab teile selge ja takistusteta vaade maantee pikka aega.

5.Pingutusteta Puhastamise: hüvasti tõrksat mustust ja rasva oma esiklaas koos meie auto klaasi õli film eemaldaja.Lihtsalt loputage klaasi lühidalt ja kohaldatakse toote puhastus käsn.

Erilised Omadused: Auto Esiklaas Poleerimine Ühend
Toote Maht: 100ml
Päritolu: Mandri-Hiina
Mudeli Number: Auto Klaas Õli Film Eemaldaja
Toote Kaal: 118g

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *