Navigeerimine


1tk Juuste Lõikamine Korter Top Kamm Juuksuri Juuksurid, Salong Kamm on Soeng, Kamm Määrata, Juuksur Juuksur Tarvikud 2 Stiile

€4.04 €2.79
Sku: w46727

Omadused:

1.Vastupidavast ja kuumuskindlast: flat top juuste kamm on valmistatud kvaliteetsest plastikust matt pind ja anti-slide käepide, tugev ja vastupidav, kerge ja kuumuskindel, sulle kena kasutamise kogemus

2.Lisada sära juuksed: imeline töötlus muudab pinna korter top kamm sile puutetundlik, anti-staatilised ja lisab hiilgav sära ja läige tuhmunud juuksed pärast regulaarset kasutamist, jättes juuksed siledaks ja siidiselt pehmeks, muutes oma juuste ja peanaha tervislikum.

3.Hea kingitus valik: barbering kamm on praktilised ja vastupidavad, et olla hea juuksed vahend, salong, kodu ja kooli kasutada, saate seda kasutada, et muuta ja luua erinevaid soenguid iga päev, ka see võib olla kena kingitus sõbranna, ema jne.

4.Suurus: kaasaskantav hoida ja kanda, klassikaline ja stiilne, sobib isiklikuks kasutamiseks või juuksurid, kui stiil, lõikamine juuksed ja nii edasi.

5.Funktsioon: need barber kammid aitavad teil lõigata juukseid, muutes teie juuksed on läige ja vaadata sära, nad sobivad salong, juuksuri ja kosmeetika pakkumise komplektid.

Kirjeldus:

100% täiesti uus kvaliteet.

Kirje Nimetus:Retro prindi meeste korter kamm

Materjal:abs

Värv: Nagu pildil

Suurus:23.5 cm/9.25 in*5cm/1.96 aastal

19.7 cm/7.75 in*3,5 cm/1.37 aastal

Kogus:1 Tk

Pakett sisaldab:

1 Tk Retro prindi meeste korter kamm

Märkus:

1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2.Palun andeks 1 cm, milleks on 0,39"-3 cm (1.18" mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Brändi Nimi: YOVIP
Mitu Tükki: Üks Ühik
Päritolu: Mandri-Hiina
Materjal: Plast

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *