Navigeerimine


Armor Puhul Xiaomi Redmi Lisa 12 Pro 5G 12S 11S Lisa 11 Pro Plus 10 9 Pro Max Katte Objektiivi Kaitse Ringi Omanik Coque Fundas

€4.85 €3.89
Sku: w504887

Toote Kirjeldus :

[Model Number]: Uus, Põrutuskindel Armor Lükandaken Bracket Mobiiltelefoni Juhul

[Materjal]: Valmistatud Kõrge Kvaliteediga Kummist +Kõvast Plastikust+Metallist Hoidja

Kõva PC puhul ja TPÜ kaitseraua pakuvad grip ja õhuke profiil, ühildub Samsungi telefoni puhul

Sobib ideaalselt telefoni täpne sisselõigete eest, kõik nupud ja pordid, kuigi featuring tõstatatud bezel lift ekraani ja kaamera välja tasasele pinnale.

Sisseehitatud web nagu tekstuur sise-tagasi, paneel, aitab suurel määral kaasa soojuse hajumise ja lahe telefon protsessi kasutades.

【Ühildub magnet auto mount】 Ehitada metallist plaat, võib see olla huvitatud magnet auto mount omanik (magnet auto mount ei kuulu komplekti), ei ole keeruline installi, otsene imendumine.

【Kokkupandav Tagasi Sõrme Sõrmus】 see on valmistatud alumiinium sulamist, see võimaldab teil on parem ja turvalisem haaret jõuda suurema osa ekraanist.Pakub sulle mitu-vaatamise nurk eest vaadates video ja filmi nagu jalg

【Hübriid kaitse】 Dual kihti lööke premium TPÜ kaitseraua ja sile kaitsta ARVUTI kõva kest rasied servad ja nurgas puhvrid, et kaitsta oma telefoni kõik dropsi, kriimustusi ja muhke.

Brändi Nimi: VYOPBC
Disain: Tavaline, Läbipaistev
Päritolu: Mandri-Hiina
Tüüp: Pool-pakitud Juhul
Ühilduva Brändi: XIAOMI
Omadused: Magnetic, Koos Ringi, Anti-Fingerprint, Anti-Scratch, Heavy Duty, Non-Slip

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *