Navigeerimine


Suur Asi 24TK Ilus Taim Tuge Seista Lilled Toetust Ringi Metallist Taime Toetavad Vaiad Bonsai Toetada Koduses aiatööriistade

€32.48 €21.11
Sku: w88394

Suur kogus ja sobiv suurus:piisav, et täita oma erinevaid viljavars toetust vajab.sobib enamik lilli ja nõrgad taimed.

Karm ja vastupidav:ei ole lihtne painutada, tugev.See on ka tugev ilmastikukindluse, rooste vastupanu, ei ole kerge kaduma, vastupidav ja korduvkasutatav, parem kui puit ja saab hästi toetavad ja kaitsevad pika-eemaldatud taimed.

Soone disain ja roheline pind: iga aed pakk on avatud soone (1.35 cm), mis on kavandatud varred läbi, mis kaob vajadus pigistada nõrgad taimed ja tõhusalt vähendab võimalust taimede kahjustusi.Tume roheline pind võib segu hästi taimede ilma vaadates imelik.

Lisateenused ja kaitsva: Hoidke seda all, lilled ja muud nõrgad taimed kindlalt, lase neil kasvada püsti ja terved, neid kaitsta tugev tuul, tugev vihm ja oma suured lilled õitsvad, ennetada tuleneb tangling üksteist, ja säilitada elegants lilled.

Lai valik kasutusalad: täiuslik torus, sobib väga hästi orhidee, liilia, iiris, roos, zinnia, pojeng, tang diool -, päevalille -, amarüll, koonus lill, jne., sobib ka tomatid, noored puud, suur-eemaldatud taimed, väljas Nõrgad kaktused ja muud sise-majapidamis-taimed jne.

Mitmeotstarbeline taim eelised:

Toetust lilled ja nõrgad taimed kasvada tervislikult ja säilitada oma elegantsi ja elegants.

Aidata nõrgad taimed taluvad tugev tuul, tugev vihmasadu ja oma suured lilled

Eraldi varre taimed ja vältida nende painutamist ja tangling.

värv:roheline

Materjal:metall

suurus:30 cm

Pakendi Sisu:

24 x Taimede toetus

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Tooraine: Leht / Plaat Jooksvalt
Päritolu: Mandri-Hiina
Lisateenused: Mehaaniline

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata . Nõutud väljad on märgitud *